#Recipes : Vegetables Omelette

Vegetables Omelette

المقادير :

1 – بقدونس – Parsley

2 – مشروم (معلب او طازج) – Mushroom

3 – 2 طماطم – 2 Tomato

4 – جرجير – Rocca 

5 – بيضتان – 2 Eggs 

الطريقه :

1 – نحط زيت زيتون بالمقلاة و نحمس عليه المشروم و الجرجير لمدة

3 او 4 دقايق بعدين نضيف ربع طماطه و نحمسهم لـ دقيقتين بعدين  نشيل

الحمسه و نضعها في صحن على جنب

2 – نخفق البيض مع البقدونس و نضيف الملح و الفلفل (حسب الرغبه)

3 – نصب البيض بالمقلاة بدون لا نحركه و نغطيه لمدة دقيقتين

عشان يستوي من فوق و تحت

4 – بعد ما يستوي شوي نضيف حمسة الخضروات فوق البيض 

بدون لا نخلطه

5 – نغطي البيض و نوطي النار عشان ما يحترق من تحت

لمده دقيقتين الى 5 دقايق بالكثير و بعد ما تستوي

نضيف الملح و الفلفل مره ثانيه حسب الرغبه !

الطبق الجانبي 

نقطع الطماطم شرايح و نشويه شوي بالمقلاة

و نضيف عليه ملح و فلفل🙂

IMG_5982 IMG_5984 IMG_5985 IMG_5986 IMG_5989 IMG_5995 IMG_6000 IMG_6002

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s